Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ευγενία Σαμαρά, η τηλεοπτική Στέλλα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2) στο πλατό του Καλύτερα δε Γίνεται και στην αρχή της συζήτησής τους η Ναταλία Γερμανού τη ρώτησε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος καταδικάστηκε για την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συναίνεση της ερωτικής του συντρόφου. «Τώρα με πας σε κάτι που είναι όντως πολύ άσχημο. Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πώς τον ήξερα εγώ, πώς ήταν σε μένα γιατί δεν έχει καμιά σημασία πια αυτό το πράγμα. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε και μαθεύτηκε. Με σόκαρε σοβαρά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αληθινά», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά. 

«Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος, έβλεπα τα παιδιά στην εκπομπή, το έμαθα λίγα λεπτά πριν και επίτηδες το έβαλα για να δω τι θα ακούσω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ότι τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος να μιλήσουν, να καταλάβουν ότι ντροπή δεν είναι πάνω τους, είναι πάντα στον θύτη. Όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη και ας κρίνει σωστά», συνέχισε.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιβάνης: Τελευταία φορά έκλαψα όταν έχασα τον κολλητό μου μπροστά μου

Η ίδια τόνισε αναφορικά με το Metoo και όλες τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι: «H προσοχή μας πρέπει να είναι στα θύματα εκεί πρέπει να φτάσουμε και το θέμα είναι πώς θα πάμε μπροστά και αυτό θα γίνει μόνο όταν οι άνθρωποι θα σταματήσουν να φοβούνται να μιλήσουν. Είναι η εποχή, αλλάζει το πράγμα, έχει πάρει φωτιά, οι υπόλοιποι ας κάτσουμε λίγο πίσω, να είμαστε ήρεμοι και να πάρουμε τη θέση που πρέπει που είναι η στήριξη αυτών των ανθρώπων», επεσήμανε η Ευγενία Σαμαρά, η οποία είχε ξεκινήσει την τηλεοπτική της καριέρα το 2008 από το Ράδιο Αρβύλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA