Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πριν έξι χρόνια στις 18 Φεβρουαρίου 2016 και ο μαέστρος του, Ρουσσέτος Δημητρόγλου, μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος για το πώς γνωρίστηκαν, για το σάλο που είχε δημιουργήσει ένα τραγούδι του λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί, αλλά και γιατί ο ίδιος δε θα συνεργαζόταν με τον αδερφό του Κωνσταντίνο. «Γνωριστήκαμε στα γραφεία της δισκογραφικής του εταιρείας μαζί με τον επιχειρηματία, το καλοκαίρι πριν του φτιάξω το πρώτο του τραγούδι, το "Δεν ταιριάζετε σου λέω". Ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σάλο που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας του στίχου ενός τραγουδιού που επρόκειτο να κυκλοφορήσει τότε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά τελικά αποφάσισε να αποσύρει όταν είδε το κύμα των αντιδράσεων. Μάλιστα, ο μαέστρος του δεν κρύβει ότι τότε ο τραγουδιστής ήταν χάλια ψυχολογικά:

Διαβάστε ακόμη: Σαν σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

«Αισθανόταν πάρα πολύ άσχημα, γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και μιλάμε για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την πατρίδα στο στρατό. Για εμένα όλα αυτά ήταν ψεύδη και δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί. Ήταν κατασκευασμένα πράγματα για να πουλήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στις εκπομπές. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης και κανείς δεν έχει αναφερθεί σε αυτό γιατί η ψυχολογία σου σε οδηγεί να κάνεις και πράγματα, δεν έχεις καθαρό μυαλό», εξήγησε ο μαέστρος του Παντελή Παντελίδη.

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη και χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο: 

«Δεν μου έγινε καμία πρόταση να συνεργαστώ με τον αδερφό του. Και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδιναν και όσα και να μου έδιναν, δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο. Μετά την απώλεια του Παντελή Παντελίδη δεν μου άρεσε η όλη κατάσταση. Δεν μου άρεσε όπως κινήθηκε όλο αυτό, ο χειρισμός της οικογένειας σε πολλά πράγματα ή από όποιον την κατεύθυνε. Να βγαίνουν τραγούδια όλη την ώρα από έναν άνθρωπο που έχει φύγει. Δεν λέω τη λέξη εκμετάλλευση, θα πω ότι δεν μου άρεσε όπως το σχεδίασαν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA