Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (21/2) η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε στο Πρωινό πως ο σύντροφός της, Γρηγόρης Αναστασιάδης, με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στη Φάρμα, ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα και σήμερα Τρίτη (22/2) σε επικοινωνία μέσω Skype με την εκπομπή, ο Γρηγόρης επιβεβαίωσε την πληροφορία. «Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι εδώ για κάποιες τελευταίες ετοιμασίες. Η απόφαση αυτή είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική, θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα, τώρα θα έρθω μια ώρα αρχύτερα», είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Αναστασιάδης

Διευκρίνισε πως «Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Φυσικά, την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Δεν είναι τόσο ελληνικά τα ακούσματά μου. Εγώ ακούω κυρίως ξένα».

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: «Καρφιά» σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα - Δεν είναι όλες οι στιγμές προς κατανάλωση

Παραδέχτηκε πως από την αρχή υπήρχε ένας ηλεκτρισμός με τη γνωστή τραγουδίστρια. «Από την αρχή υπήρχε μια αμηχανία, ένας ηλεκτρισμός με την Αγγελική. Δεν υπήρχε η ίδια ευφράδεια λόγου όπως με τους άλλους παίκτες. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική», εξήγησε ο πρώην παίκτης της Φάρμας.

Τόνισε πως «Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στο μεσαίωνα. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Τώρα το πώς θα εξελιχθεί δεν μπορούμε να το ξέρουμε. 

Τέλος, δεν έκρυψε πως δεν άντεχε στο παιχνίδι από τη στιγμή που βγήκε η Αγγελική Ηλιάδη, καθώς επίσης, δεν έχει ξαναερωτευτεί τόσο έντονα και ήταν πολύ καιρό ελεύθερος πριν τη Φάρμα.

«Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν πολύ καιρό ελεύθερος πριν τη Φάρμα», δήλωσε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA