Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν δημόσια τη θλίψη και την αγανάκτησή τους. Οι Έλληνες celebrities δεν μένουν αμέτοχοι κι έτσι μετά την Κλέλια Ρένεση, είδαμε και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να κάνει τη δική της τοποθέτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram

«Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω πώς να νοιώσω και κυρίως δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου», γράφει στην ανάρτησή της η ηθοποιός την οποία συνοδεύει από μια φωτογραφία ενός αγοριού από την Ουκρανία και μιας κοπέλας από τη Ρωσία, που αγκαλιάζονται. «Δεν θα καταλάβω ποτέ πως οι λίγοι έχουν καταφέρει να επιβληθούν στους πολλούς. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κακό καταφέρνει να κυριαρχεί.

Διαβάστε ακόμη: Κλέλια Ρένεση για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία»

Γιατί το καλό δεν θριαμβεύει, γιατί η αγάπη δεν είναι προτεραιότητα γι’ αυτούς τους λίγους με την πολλή δύναμη? Δεν καταλαβαίνω γιατί κατασκευάζονται όπλα, γιατί η ελευθερία δεν είναι αυτονόητη, γιατί η ειρήνη και η ομόνοια δεν είναι ο αυτοσκοπός όλων των ηγετών? Κάθε μέρα προσευχόμαστε για διαφορετικό μέρος στον πλανήτη. Κάθε μέρα προσευχόμαστε για μια ακόμα κοινωνική ομάδα γιατί μια άλλη της επιτίθεται.

https://www.instagram.com/p/CaXoySCsWqb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είμαστε σε πόλεμο του κακού με το καλό. Ας προσευχηθούμε να νικήσει το καλό όπως γινόταν στα παραμύθια που μας έλεγαν όταν ήμασταν παιδιά. Δεν μπορεί… Δεν μπορεί να μην κερδίσει το καλό… Δεν μπορεί…», έγραψε η ηθοποιός στο Ιnstagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA