Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πόλεμος που κήρυξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία και η ρωσική εισβολή που έχει φτάσει μέχρι και το Κίεβο, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και πολλών καλλιτεχνών ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα, ο Ιβάν Σβιτάιλο, είναι ένας από τους πολλούς καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν δημόσια για την εμπόλεμη ζώνη, στην οποία βρίσκεται η Ουκρανία. Ο Σβιτάιλο γεννήθηκε το 1985 στη Γιάλτα της Κριμαίας, από Ρώσο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και έστειλε το δικό του μήνυμα στο Instagram, για την έκρυθμη κατάσταση, που επικρατεί στην Ουκρανία.

Ο ηθοποιός και χορευτής, θέλησε να σχολιάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία με μια... ιδιαίτερη ανάρτηση! Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε τη φωτογραφία που τα τελευταία 24ωρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Επανεμφάνιση Ζελένσκι με βίντεο από το Κίεβο όπου εμψυχώνει το λαό του

Στη φωτογραφία, απεικονίζεται ένα ζευγάρι, με το μωρό τους, ανάμεσά τους. Εκείνη είναι Ρωσίδα και εκείνος Ουκρανός, σύμφωνα με τα διαβατήρια που κρατούν στα χέρια τους. Οι δυο τους, στέλνουν το μήνυμά τους απέναντι στις πολιτικές διαφορές που χωρίζουν τις δύο χώρες με «άσεμνη» χειρονομία, δείχνοντας ότι οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα απολύτως.

https://www.instagram.com/p/CaXfAx8Kmzj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA