Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο Στούντιο 4 για το πώς είναι σήμερα η ζωή της με τον γιο τους, Φοίβο, ενώ έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είχαν ακουστεί για τυχόν ζητήματα με την περιουσία του. «Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Η ίδια δεν έκρυψε πως έχει αφοσιωθεί στον μικρό Φοίβο, ο οποίος σήμερα είναι 5,5 ετών. «Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο.

Διαβάστε ακόμη: Μάρκος Λεζές: «Οι γονείς μου με έδωσαν - Στα 16 μου έμαθα πως είμαι υιοθετημένος»

Ο Φοίβος τώρα είναι 5,5 ετών. Στον κινηματογράφο τον παλιό, δεν θέλει να τον βλέπει και πολύ τον Κώστα γιατί υποθέτω ότι ήταν πολύ νέος εκεί ο Κώστας και δεν είναι έτσι όπως τον γνώρισε εκείνος. Καθώς μεγαλώνει, νομίζω, απλά βάζει σε λέξεις τη δική του στεναχώρια, μου την διατυπώνει, του απαντώ τις ερωτήσεις και προχωράμε. Είναι ψύχραιμος, αλλά γεννιούνται και νέες απορίες», εξήγησε η Αλίκη Κατσαβού.

Τέλος, όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τη ρώτησε εάν πλέον έχουν λυθεί τυχόν ζητήματα που προέκυψαν με την περιουσία του Κώστα Βουτσά, η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού ήταν ξεκάθαρη. «Για εμένα δεν υπάρχουν θέματα. Δεν βρίσκομαι σε κάποιου είδους ούτε διάλογο ούτε διαμάχη. Εγώ δεν έχω να χωρίσω και να μοιράσω με κανέναν τίποτα. Απλά η πανδημία και η απόσταση δεν βοηθάει τις σχέσεις. Αγαπάω όλα τα κορίτσια, απλά τη Σάντρα τη βλέπω περισσότερο. Είχαμε έρθει και μαζί εδώ», είπε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA