Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν το επόμενο διάστημα η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης για όσα είχαν συμβεί στα παρασκήνια της παράστασης «Πετάει Πετάει» στο Θέατρο Χυτήριο το 2018 και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση μίλησε στο Πρωινό την Παρασκευή (4/3) για όσα είχε δει τότε στο θέατρο.

Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτα Βλαντή: Ποια ερώτηση θεωρεί πάρα πολύ άκομψη - «Είμαι πολύ περήφανη για το MeToo»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης διευκρίνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο όλο περιστατικό, αλλά είδε τη Σοφία Παυλίδου στο πάτωμα όταν πήγε στο καμαρίνι της.

«Δεν είδα το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη, έχει γίνει ένορκη κατάθεση. Εγώ έχω πει αυτό που είδα. Ήμασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν ένα λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά "εκσφενδονίστηκε", ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ. Εγώ όταν έφτασα πια στον επάνω όροφο, είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει.

Τώρα τι έγινε τι δεν έγινε, το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα», ανέφερε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως τον τελικό λόγο τον έχουν τα δικαστήρια «αφού δεν μπορούμε να επικοινωνούμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι η επικοινωνία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA