Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την σχέση του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, την συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου και το δοκιμαστικό που έκανε στο Breakfast@Star μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο παρουσιαστής είπε για το ζευγάρι Μαυρικίου – Ζήση πως «μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, το πουλάνε ωραία έχουν υλικό». «Ο Μαυρίκιος ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του, με πρωταγωνίστρια την Ιλάειρα, εμείς είμαστε οι θεατές. Θα φανεί στο χειροκρότημα πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία», πρόσθεσε στη συνέχεια για το ζευγάρι μιλώντας στο MEGA.

Για την εμφάνισή του στην εκπομπή Breakfast@Star ο Παναγιώτης Χατζηδάκης είπε πως «όταν θέλουν να δουν κάποιον, τον βάζουν να δοκιμαστεί σε κανονική συνθήκη». Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι, δεν ήμουν μόνο εγώ. Πολλές φορές, ο καθένας έχει τα θέλω του κι έχει έναν τρόπο που θέλει να πηγαίνουν τα πράγματα. Διαφώνησα κι ίσως δεν δόθηκε η στήριξη που έπρεπε. Θα δούλευα ξανά με την Ιωάννα, αλλά κάτω από άλλες συνθήκες κι ίσως με άλλους ρόλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA