Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη  εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Αγάπη Παράνομη», για τη σχέση του με τα social media αλλά και τα χόμπι του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σημειώθηκε και ένα απρόοπτο με την Τόνια Σωτηροπούλου η οποία έστειλε μήνυμα και τον κάλεσε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές μία ιστορία. 

«Κάνω ψυχοθεραπεία αλλά και σαν DNA από μικρός ήμουν πιο ώριμος για την ηλικία μου θα έλεγα» ανέφερε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Για τη σχέση του με τα social media σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Με τρομάζει η όλη κατάσταση. Δεν ξέρω αν είναι μια φούσκα και κάποια στιγμή θα σκάσει. Το βλέπω όμως κι από εμένα ότι έχω έναν εθισμό. Εγώ χρησιμοποιώ το Instagram κυρίως. Ξυπνάω το πρωί και πιάνω το τηλέφωνο. Αυτό μου φαίνεται ενοχλητικό. Θα ήθελα να μη το έχω. Έχω βάλει ρύθμιση που στα 20 λεπτά βγάζει ειδοποίηση. Προσπαθώ να το τηρώ».  Ο νεαρός ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα στην παρέα της «Κυψέλης» πως την περίοδο της καραντίνας βρήκε την ευκαιρία να ψαχτεί περισσότερο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καινούργια χόμπι όπως η κεραμεική.

Διαβάστε ακόμη: Αννα Βίσση: Εχω ζηλέψει τραγούδια που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας σε άλλους τραγουδιστές

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το μήνυμα της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου έστειλε μήνυμα στην Δάφνη Καραβοκύρη για να ρωτήσει τον φίλο της Μιχαήλ Ταμπακάκη για μια ιστορία με... μάσκες. «Θα μας ξεφτιλίσει τώρα» σχολίασε χιουμοριστικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και συμπλήρωσε «η Τόνια έχει μια αγάπη στους γονείς μου και στις ιστορίες από τα παιδικά μου χρόνια που θεωρεί ότι με έχουν στιγματίσει. Δεν θα την πω την ιστορία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA