Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους, είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες οικογένειες στον κόσμο και όταν κάνουν μια δημόσια εμφάνιση, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους. Ειδικά, όταν ο Δούκας και η Δούκισσα συνοδεύονται από ένα από τα παιδιά τους.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα, όπως αναφέρει το marieclaire.co.uk, ο πρίγκιπας Τζορτζ έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη συνοδεύοντας τους γονείς του στο στάδιο Twickenham για τον αγώνα ράγκμπι της Αγγλίας εναντίον της Ουαλίας και ενώ η δράση στον αγωνιστικό χώρο χτυπούσε κόκκινο, οι βασιλικοί οπαδοί δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από τον νεαρό πρίγκιπα λόγω της απίστευτης ομοιότητάς του με έναν από τους βασιλικούς συγγενείς του.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Εγκαταλείπει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ - Θα ζήσει μόνιμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ

«Ο Τζορτζ μοιάζει τόσο πολύ με την Νταϊάνα εδώ» έγραψε μια θαυμάστρια σχολιάζοντας μια φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ενώ τραγουδά τον εθνικό ύμνο μαζί με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Τα γονίδια Σπένσερ είναι ισχυρότερα στον Πρίγκιπα Τζορτζ τώρα. Είναι το mini me του μπαμπά του και αυτό σημαίνει ότι μοιάζει και στην αείμνηστη γιαγιά του Νταϊάνα!» έγραψε άλλος φαν των Κέιμπριτζ στο Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA