Μενού
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο Σκωτσέζος ηθοποιός Τζον Σταλ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του «Ρίκαρντ Κάρσταρκ» στην πασίγνωστη σειρά του HBO Game of Thrones. Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωσή της, η ατζέντης του Αμάντα Φίτζαλαν Χάουαρντ.

Ο Τζον Σταλ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών στις 2 Μαρτίου του 2022, με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα «Ρίκαρντ Κάρσταρκ» στη δεύτερη και την τρίτη σεζόν του Game of Thrones.

Διαβάστε ακόμη: Disney: «Καρφιά» από τον Τύριον Λάνιστερ για την επανεκτέλεση της Χιονάτης - «Προσβάλλει τους νάνους»

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Πριν παίξει στη δημοφιλέστερη σειρά του HBO είχε πρωταγωνιστήσει στο Take the High Road, από το 1982 ως το 2003. Είχε εργαστεί επίσης για την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής και Δράματος της Σκωτίας, το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου αλλά και την Royal Shakespeare Company.

Ο ηθοποιός Τζον Σταλ γεννήθηκε το 1953 στη Σκωτία και το ντεμπούτο του στην οθόνη το έκανε το 1976. Είχε παντρευτεί την Τζέιν Πάτον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA