Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αγαπημένη ηθοποιός Υβόννη Μαλτέζου μίλησε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης (8/3) για το γάμο της με τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος κράτησε μόλις δέκα μήνες, αλλά και για τον επί 40 χρόνια σύζυγό της, Λάκη Παπαστάθη με τον οποίο, όμως, δε ζουν στο ίδιο σπίτι. «Με τον Κώστα Αρζόγλου μείναμε δέκα μήνες παντρεμένοι, ένα χρόνο το πολύ, το 1969. 21 ετών ήμουν ζωντοχήρα. Ήταν ένας νεανικός έρωτας. Παντρευτήκαμε γιατί δεν με άφηνε η μαμά μου να βγαίνω μαζί του τα βράδια», είπε αρχικά η ηθοποιός που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Ήμασταν τρία κορίτσια και η μάνα μας ήταν σαν την Μπερνάρντα Άλμπα. Τελείωνα το Εθνικό στις 22:00 και 22:30 με 22:45 έπρεπε να είμαι στο σπίτι. Και εντάξει, δεν γινόταν άλλο. Βγαίναμε με τις αδελφές μου, λέγαμε στη μαμά μου ότι θα πάμε σε ένα πάρτι, χωρίζαμε και δίναμε ραντεβού έξω από το σπίτι. Αυτός ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε με τον Κώστα. Νεανικός έρωτας, βέβαια, υπήρχε. Ζήσαμε μαζί δέκα μήνες και μετά χωρίσαμε, ερωτευτήκαμε άλλους, ήταν η εποχή τέτοια που μας πήγαινε σε άλλα πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μαλτέζου.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Αρζόγλου για Γιώργο Κιμούλη: «Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει είναι αξιέπαινοι»

Η ίδια δεν έκρυψε πως «Στη ζωή μου ήρθαν όλα ομαλά, και με τον άντρα μου, τον Λάκη Παπαστάθη, με τον οποίο είμαστε σχεδόν σαράντα χρόνια μαζί. Η σχέση μας έχει μία ιδιομορφία, όμως, δεν ζούμε μαζί, ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια, αλλά υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας. Δεν συγκατοικούμε, αλλά είμαστε και μαζί, δηλαδή κάνουμε διακοπές μαζί, οικογενειακά τραπέζια, όπως χθες, επειδή υπάρχει ένα παιδί το οποίο μας συνδέει, ζούμε και στην ίδια περιοχή πάρα πολύ κοντά και έτσι, συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός.

«Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά δεν ξαναβρεθήκαμε, αλλά δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Δεν θέλαμε να χωρίσουμε, στο βάθος υπήρχε κάτι που μας ένωνε, που δεν θέλαμε να κοπεί αυτό το σκοινί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, ακόμα και σήμερα αν μια μέρα δεν τηλεφωνηθώ με τον Λάκη, με παίρνει και μου κάνει παράπονα, "τι γίνεται; ζεις;”, αλλά και με τον γιο μου, ο οποίος παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο, υπάρχει μια ζεστασιά, το κλίμα της οικογένειας», επεσήμανε η Υβόννη Μαλτέζου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA