Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη μετά τη συμμετοχή της στη «Φάρμα». Η τραγουδίστρια μίλησε για το ριάλιτι και τον σοβαρό τραυματισμό της, για την απώλεια του πατέρα της αλλά και για το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την κέρδισε στον Γρηγόρη Αναστασιάδη: «Καλά είναι ο Γρηγόρης! Κατέβηκε στην Αθήνα, θα δουλεύει εδώ. Ο Γρηγόρης έχει μείνει ξανά στην Αθήνα δεν του είναι κάτι άγνωστο και ξένο. Ο Γρηγόρης έχει περάσει πολλά, είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα. Είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε για τα προσωπικά μας και με κέρδισε η ευαισθησία του».

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε επίσης στον θάνατο του πατέρα της. «Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δε με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις;» είπε η Αγγελική Ηλιάδη και πρόσθεσε:

«Αρχικά ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του γιατί τον είχαμε φέρει σπίτι. Πήγαινε καλά κι η κατάστασή του χειροτέρεψε όσο ήμουν μέσα. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στη Φάρμα και πόσο ευτυχισμένη ήμουν. Ζήτησε από τη μαμά μου να μη με ενημερώσει και εκείνη με ενημέρωσε αρκετές ημέρες αργότερα. Δεν πρόλαβα να τον δω. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς, περιμέναμε το μοιραίο».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον σοβαρό τραυματισμό της μέσα στη «Φάρμα». «Είμαι πολύ καλύτερα. Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω ενδυνάμωση για να ξαναμπώ στους φυσιολογικούς ρυθμούς μου. Έπαθα ρήξη χιαστού μέσα στη Φάρμα, ήταν πολύ επίπονο. Είχα πατερίτσες για ένα μήνα, ο πόνος ήταν αφόρητος. Ακούστηκε το κρακ μέσα στον αχυρώνα, το άκουσαν όλοι. Δεν περίμενα ότι μπορεί να είχα πάθει τόσο μεγάλη ζημιά.

Μου στοίχισε πολύ αυτός ο τραυματισμός γιατί μέσα στη Φάρμα έζησα μια μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τον τρόπο ζωής, θα το έκανα ξανά χίλιες φορές. Κάναμε αποτοξίνωση από τα κινητά και την τεχνολογία. Απόλυτη ηρεμία, ακούγαμε μόνο τον ήχο των ζώων. Δεν το μετανιώνω με τίποτα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά, είναι πιο εύκολο για μια μάνα να τα αποχωριστεί για λίγο καιρό. Εντάξει βεβαίως υπήρχε η μητέρα μου, δίπλα στα παιδιά οπότε ήμουν απόλυτα ήσυχη. Θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση. Παθιάζομαι με το κομμάτι των αγωνισμάτων, μου αρέσει και θα το τολμούσα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει του χρόνου».

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την «αδελφική» σχέση που ανέπτυξε με την Σάσα Μπάστα μέσα στη «Φάρμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA