Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σπίτι του «Παυλίτου» και της «Ειρήνης» στη σειρά του MEGA «Πενήντα - Πενήντα»; Το ζευγάρι που γνωρίσαμε στα πρώτα επεισόδια του σήριαλ μαζί, αλλά στη συνέχεια χώρισε, διατηρούσε μία πανέμορφη κατοικία στην Καστέλλα του Πειραιά, με μία εκπληκτική θέα στο λιμάνι. Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος υποδυόταν τον Παύλο και η Βάνα Ραμπότα, η οποία είχε τον ρόλο της Ειρήνης, υποδέχονταν εκεί τους φίλους τους, με τους οποίους έπιναν καφέ, έτρωγαν ή κουβέντιαζαν τα όσα γίνονταν στην παρέα.

Δεν ήταν λίγοι οι φαν της σειράς, οι οποίοι βλέποντας αυτό το φανταστικό σπίτι στον Πειραιά, ονειρεύονταν πως κάποια μέρα θα μπορούσε να γίνει δικό τους. Τώρα, λοιπόν, μπορεί, μιας και το πετύχαμε σε αγγελία γνωστού μεσιτικού γραφείου. Μόνο που για να καταφέρει κάποιος να το αποκτήσει, χρειάζεται περίπου 3.200.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα και η νέα δουλειά του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Όπως διαβάζουμε στην αγγελία με το πωλητήριο του σπιτιού, πρόκειται για μία σπάνια αρχοντική κατοικία, κόσμημα, με αφοπλιστική θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και το Σαρωνικό κόλπο. Αναδεικνύει την πολυτέλεια, τη λειτουργικότητα και τη κλασική ποιότητα σε όλους τους χώρους της. Προδιαθέτει για μια ευχάριστη και όμορφη ζωή σε ένα οικόπεδο συνολικού εμβαδού 261 τ.μ. με πολλούς κύριους και βοηθητικούς χώρους. Οι λιτές εξωτερικές γραμμές της κατοικίας δένουν αρμονικά με τους εσωτερικούς της χώρους. Η κατοικία των 500 τ.μ. αναπτύσσεται σε πέντε επίπεδα με έντονη την αίσθηση ιδιωτικότητας και αυτονομίας σε όλους τους ορόφους. Κάθε επίπεδο διαθέτει σαλόνι, κουζίνα και master υπνοδωμάτιο.

https://www.instagram.com/tv/CXBku7PoRo0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνολικά διαθέτει 4 σαλόνια, 3 κουζίνες, 7 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το 1 master en-suite, 5 μπάνια, 1 τζάκι, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά σε κάθε χώρο, διπλά τζάμια, πόρτες ασφαλείας καθώς και συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom, κλειστή θέση στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, υπόγεια αποθήκη και αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό, καθώς και 1 βοηθητικό δωμάτιο. Τα 2 επίπεδα (1 ος & 2ος όροφος) συνδέονται με μια αρχοντική εσωτερική σκάλα, ενώ τα άλλα 3 επίπεδα με εσωτερικό ασανσέρ. Η εκλεπτυσμένη επίπλωση και ο εξοπλισμός όλων των χώρων συνθέτουν την μινιμαλιστική πολυτέλεια και λειτουργικότητα που χαρακτηρίζουν την κατοικία.

Το διαμορφωμένο δώμα, που έχει πρόσβαση από την εσωτερική σκάλα, διαθέτει στεγασμένη πέργκολα σκίασης σε βεράντα 60 τ.μ. με μαγευτική πανοραμική θέα. Επιπλέον, το 3ο επίπεδο διαθέτει 30τ.μ. βεράντα που "βλέπει" στο απέραντο γαλάζιο. Η τοποθεσία, η μοναδικότητα, η εκπληκτική θέα, η φωτεινότητα σε όλα τα επίπεδα, η ιδιωτικότητα και η αρχιτεκτονική λύση των ημιανεξάρτητων επιπέδων, η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και οι παροχές προσδίδουν μια ποιότητα η οποία έρχεται να καλύψει ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Η κατοικία βρίσκεται σε απόσταση περπατήματος 7' από την παραλία Βοτσαλάκια, 4' από τον Ιστιοπλοϊκό, 5' από το Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο και 12' από τη Μαρίνα Ζέας. Πρόκειται για μια κατοικία ιδιωτικής κατασκευής, μελετημένη στην παραμικρή λεπτομέρεια σε όλους τους χώρους της, η οποία προσφέρει ήσυχη και ποιοτική ζωή, δίπλα στον κήπο και την θάλασσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA