Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρεμιέρα για το Chart Show έφτασε και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του πρώτου επεισοδίου και συνομίλησε με την παρουσιάστρια, Δέσποινα Βανδή αλλά και τους καλεσμένους που θα δώσουν το παρών. Ανάμεσά τους ήταν και η Εύη Δρούτσα η οποία σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σε έναν άνθρωπο να έχει κάποιον φίλο και να τον αγαπάει επειδή μπορεί αυτός να έχει κάνει το οτιδήποτε. Αγάπα το φίλο σου με τα ελαττώματα του. Και στο κάτω – κάτω δεν είμαστε εμείς που θα δικάσουμε τον Λιγνάδη. Είναι στο δικαστήριο και θα βγει η απόφαση. Θεωρώ το να τα βάλουν με τον Σάκη, ο οποίος δεν μιλάει κιόλας… Είναι πολύ ήρεμο παιδί» είπε  η Εύη Δρούτσα. Στη συνέχεια, η στιχουργός πρόσθεσε: «Είπε ότι τον έχει φίλο, δεν έγινε και τίποτα. Απλώς τώρα που γίνονται όλα αυτά ρε παιδιά με τον πόλεμο, ας καταλάβουμε πια και μη μένουμε σε ακρότητες και μικρότητες! Μένουμε γιατί είπες εσύ αυτό και γιατί είπες εκείνο, εδώ μια βόμβα έρχεται και κόβει την ζωή σου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA