Μενού
  • Α-
  • Α+

Από τα γλυκά λόγια και τη δημόσια εξομολόγηση αγάπης για τον σύντροφό του, ο «Εθνικός Σταρ», κατά κόσμον Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, έφτασε να πάρει... live διαζύγιο με τον πρώην αγαπημένο του, Στέφανο και να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος έκανε live στα social media και αντάλλαξε βαριές κουβέντες με τον πρώην σύζυγό του, με τον οποίο παντρεύτηκε πρόσφατα με σύμφωνο συμβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Ορφανός για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: Κακοποιητικές συμπεριφορές που αγνοούσαμε, ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο «Εθνικός Σταρ» δήλωσε ότι άλλαξε το επώνυμό του και εξομολογήθηκε: «Θέλω να συστηθώ στον κόσμο. Είμαι ο Εθνικός Σταρ, Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης. Το επώνυμό μου έχει αλλάξει. Έχασα τη μητέρα μου. Η γιαγιά μου με μεγάλωσε από έξι ημερών. Μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί. Με υιοθέτησε δυο χρόνια πριν φύγει από τη ζωή. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ ένα τεράστιο πένθος. Πέρασα τραγικά», είπε για την αλλαγή του επώνυμού του ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος.

Στη συνέχεια είχε δηλώσει: «Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής... Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά κι έναν περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου. Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Όλα αυτά θα απαντηθούν, δε θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά.. τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερος μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA