Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να το ακούγαμε εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον έγινε πραγματικότητα. Ο λόγος για το Starfan, μια νέα και πρωτότυπη ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιλέξεις.

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό, που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Πόσες φορές αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, το Starfan είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμη: Τα «πεταμένα» 50.000 ευρώ στο Survivor και οι νέες αφίξεις στην ελληνική TV

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μέσα σε επτά μόλις ημέρες ο star, που θα έχεις ορίσει, θα σε βοηθήσει να μεταφέρεις τις ευχές σου, όποια και αν είναι η περίσταση, ξαφνιάζοντας τον παραλήπτη, που θα λάβει το video. Στην πλατφόρμα του Starfan μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, δημοφιλείς παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές, όπως: η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Γερμανού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Καλομοίρα, ο Stan και πολλοί ακόμη.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Στο Starfan θα βρεις και αγαπημένα σου icons, που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μοιράσεις χαρά και για καλό σκοπό. Το μόνο που μένει είναι να βρεις ποιος θα είναι ο πρώτος διάσημος, που θα δημιουργήσει αποκλειστικά για σένα το δικό σου, μοναδικό βίντεο για να το στείλεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να το μοιραστείς.

Πώς λειτουργεί το Starfan

Καλύτερα, όμως, να μιλήσουμε με παραδείγματα, προκειμένου να γίνει πιο εύκολα αντιληπτός ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας. Ας πούμε για παράδειγμα ότι κάποιος φίλος μας και φαν του Νίκου Κοκλώνη έχει γενέθλια. Το πρώτο βήμα είναι να μπούμε στην πλατφόρμα Starfan και έπειτα να επιλέξουμε τον συγκεκριμένο celebrity. Στη σελίδα που εμφανίζεται, μπορούμε να γράψουμε το μήνυμα, που θέλουμε να πει στο βίντεο και στη συνέχεια να στείλουμε την ευχή. O star έχει κάποιες ημέρες να ετοιμάσει το βίντεό σου όπως το θες και έπειτα το βίντεο στέλνεται σε σένα και εσύ μοιράζεσαι τη χαρά με όποιον επιθυμείς.

Πόσο κοστίζει κάθε ευχή

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια της νέας αυτής πλατφόρμας είναι πως μας επιτρέπει να δούμε αναλυτικά πόσο κοστίζει η ευχή του κάθε διάσημοy. Πόσο δηλαδή έχει κοστολογίσει ο καθένας από αυτούς το «ενοίκιο», που καλείσαι να πληρώσεις για να τον βάλεις στη διαδικασία να γυρίσει ένα βίντεο με το κινητό του, διάρκειας λίγων μόνο δευτερολέπτων.

Στο Starfan μπορείς να βρεις από παρουσιαστές και ηθοποιούς, μέχρι αθλητές, τραγουδιστές και παίκτες ριάλιτι. Ο πιο ακριβός από όλους πάντως αυτή τη στιγμή είναι ο Θάνος Πετρέλης, του οποίου η ευχή κοστίζει 200 ευρώ. Στην κορυφή μαζί του βρίσκεται και η Πηγή Δεβετζή, η οποία επίσης κοστολογεί το βίντεό της στα 200 ευρώ.

Μετά ακoλουθεί η Μαρία Κορινθίου και η Φανή Χαλκιά, οι οποίες έχουν ορίσει ως τιμή τα 100 ευρώ, τα οποία διαθέτουν όμως για φιλανθρωπικό σκοπό. Πιο κάτω βρίσκουμε την πρώην παίκτρια του Survivor, Νικολέτα Μαυρίδη, με 70 ευρώ, ενώ η ηθοποιός Κατερίνα Τσαβάλου, ο πρώην μπασκετμπολίστας Μιχάλης Πελεκάνος, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και ο ηθοποιός Παυλής Φουτούλης κοστολογούν την ευχή τους στα 60 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, οι πιο οικονομικές λύσεις για μια ευχή είναι στα 20 ευρώ από τον παίκτη της Φάρμας, Νεόφυτο Ηλία και τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA