Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να πάρει θέση μέσα από το προφίλ του στο Facebook για το γεγονός ότι η φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη ως άλλος Ιησούς Χριστός στο free press περιοδικό «Κοίτα» αποσύρθηκε εν μέσω πολλών αντιδράσεων που είχε ως αποτέλεσμα το εν λόγω τεύχος να μην κυκλοφορήσει ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Παντελής Καναράκης: Αποσύρεται το τεύχος του περιοδικού μετά τις αντιδράσεις

«Αν το περιοδικό που έκανε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση στα πλαίσια της ελευθερίας της τέχνης αληθεύει ότι απέσυρε την φωτογράφιση, τότε σίγουρα έχουμε ήδη μπει σε περίοδο εκφασισμού της κοινωνίας, ένας νέος μεσαίωνας σκοταδιού μας περιμένει, μαζί με όλα τα άλλα κακά που μας έχουν βρει.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1649263025413130%26id%3D100009883453348&show_text=true&width=500

Κρίμα που νομίζουμε ότι ζούμε σε δημοκρατία δυτικού τύπου όπου ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει το δημιούργημα του άλλου, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να του απαγορεύει να εκφράζεται. Κι ύστερα μιλάμε για τους Ταλιμπάν» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA