Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση ότι απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας το δεύτερο παιδί τους και συγκεκριμένα κόρη, την Exa Dark Sideræl Musk, τα αμερικανικά ταμπλόιντ θέλουν την Grimes (Κλερ Μπουσέ) και τον Έλον Μασκ να έχουν χωρίσει και μάλιστα, τη Grimes να είναι σε σχέση με την τρανς ακτιβίστρια και πληροφοριοδότη των WikiLeaks, Τσέλσι Μάνινγκ.

Διαβάστε ακόμη: Stargram: Νίκος Κοκλώνης, Ναταλία Γερμανού και άλλοι celebrities «νοικιάζουν» μια ευχή τους - Πόσο κοστίζει

«Εγώ και ο Ε είμαστε - ξανά - χωρισμένοι από τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο, αλλά είναι ο καλύτερος μου φίλος και ο έρωτας της ζωής μου. Η ζωή μου και η τέχνη μου είναι πλέον για πάντα αφιερωμένα στην Αποστολή», έγραψε σε tweet της στο Twitter η Grimes και πρόσθεσε: «Υ.Γ.: Η αποστολή είναι η βιώσιμη ενέργεια που θα καταστήσει την ανθρωπότητα ένα πολυπλανητικό είδος καθώς και η διατήρηση της συνείδησης».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στον πόλεμο του Ιράκ, η Τσέλσι Μάνινγκ, διέρρευσε μέσω της πλατφόρμας WikiLeaks, περίπου 700.000 απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού με αποτέλεσμα να συλληφθεί, να δικαστεί και να καταδικαστεί σε 35 χρόνια κάθειρξη. Ωστόσο, το 2017 ο Πρόεδρος Ομπάμα της απένειμε χάρη και έτσι δεν εξέτισε την ποινή της.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Οι φήμες θέλουν την Grimes και την Τσέλσι Μάνινγκ να συγκατοικούν στο Τέξας, τη στιγμή που ο Μασκ μάλλον θέλησε να πετάξει τα «καρφιά» του μέσω Twitter κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση γράφοντας «Το Netflix περιμένοντας να τελειώσει ο πόλεμος προκειμένου να κάνει μια ταινία, για έναν μαύρο Ουκρανό που ερωτεύεται έναν τρανς Ρώσο στρατιώτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA