Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, για τον τίτλο της «γιαγιάς» και το εγγόνι της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο μίλησε η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό «Εγώ» χωρίς να κρύψει πως αρχικά δεν περίμενε ότι η σχέση του γιου της θα κρατούσε. 

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Παππά: Το άσχημο τέλος με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και η εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν

«Πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και είναι αυτό που λένε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι συμφιλιωμένη με τα πάντα στη ζωή. Από εκεί και πέρα δεν το έχω απόλυτα συνειδητοποιήσει. Σιγά σιγά το συνειδητοποιώ, μην ξεχνάμε ότι και η Άννα αυτό το υπέροχο πλάσμα, είναι ένα κορίτσι που τώρα γνωρίζει η μία την άλλη, οπότε όλο αυτό εξελίσσεται συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Η ίδια είπε ότι δεν ξέρουν το φύλο του μωρού, αλλά αυτό που τη νοιάζει πιο πολύ «ευλογημένο και τυχερό παιδάκι να είναι. Να είναι υγιέστατο και τυχερό. Από εκεί και πέρα ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα».

Η Χριστίνα Παππά δε γνωρίζει εάν το ζευγάρι θα παντρευτεί πριν τη γέννηση του μωρού, ενώ στην ερώτηση εάν η ίδια πίστευε ότι αυτή η σχέση θα έχει διάρκεια στο χρόνο, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. 

«Όχι, ιδιαίτερα, αλλά ορισμένα πράγματα είναι καρμικά. Πριν μου πουν ότι είναι ζευγάρι, που το έμαθα και τυχαία, δυο φορές την είχα δει όλες κι όλες. Ήμουν με έναν κολλητό μου τον Νίκο, είχαμε βγει έξω και την ρωτάω "τι ζώδιο είσαι;" και μου απάντησε "Καρκίνος με Ζυγό". Τότε ο κολλητός μου είπε ότι θα φάμε κουφέτα από την Άννα, γιατί ξέρω πως και εγώ είμαι καρκίνος με ζυγό. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία μας και να τελικά που όντως θα φάμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA