Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλο και περισσότεροι Έλληνες καλλιτέχνες παίρνουν θέση τις τελευταίες ημέρες για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, μετά και την εισβολή ρωσικών στρατευμάτων. Είδαμε άλλωστε τα όσα έγιναν πρόσφατα με την αντιπολεμική συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Σύνταγμα, αλλά και την απάντηση με «καρφιά» από τον Αντώνη Καφετζόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Καφετζόπουλος: Το νέο «καρφί» του για τη Νατάσσα Μποφίλιου ήρθε με ένα σκίτσο του Πούτιν

Θέση πήρε τώρα και η Χάρις Αλεξίου, η οποία καταδίκασε τις ενέργειες του Βλαντιμίρ Πούτιν. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία από ένα βομβαρδισμένο κτίριο στην Ουκρανία και έγραψε «ντροπή για όλους μας αυτό που κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία. Πόσα τέρατα κυβερνάνε τον κόσμο. Τι κάνουμε; Αλήθεια τι θα κάνουν οι άνθρωποι μ αυτούς;».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHarisAlexiouOfficial%2Fposts%2F505704334244156&show_text=true&width=500

Η ανάρτηση που έκανε η Χάρις Αλεξίου χειροκροτήθηκε από τους φίλους της στο Facebook, οι οποίοι πάτησαν αμέσως το κουμπί του like, ενώ δεν ήταν λίγες και οι κοινοποιήσεις που έγιναν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA