Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Παρασκευής (18/3) στη συναυλία του διεθνούς super star Maluma στην Αθήνα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και έκανε το opening act ξεσηκώνοντας το κοινό.

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε ένα μοναδικό σόου, με εκπληκτικές χορογραφίες, ενώ τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη τραγουδίστρια από την Ελλάδα στο παγκοσμίου φήμης «V Magazine»

https://www.instagram.com/p/CbSyqppgum2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Φουρέιρα τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερή ανοδική πορεία και έχει κατακτήσει πολλές ευρωπαϊκές χώρες με πλατινένια και χρυσά singles, όπως τα «Fuego», «El Ritmo Psicodélico» και «Tomame», ενώ έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με παγκόσμιους stars, όπως o J Balvin.

Δείτε φωτογραφίες από την εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

https://www.instagram.com/p/CbStAj-gcoJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CbSrsqbgkRg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA