Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλα αυτά τα χρόνια οι δρόμοι του συναντήθηκαν με κορυφαία ονόματα της Τέχνης σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, όπως τη Σοφία Λόρεν, την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, την Μπριζίτ Μπαρντό, την Ούρσουλα Άντρες και την Κατρίν Ντενέβ. Ο καταξιωμένος χορευτής και χορογράφος, Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying που είχε δεχθεί όταν πήγαινε στο σχολείο.

«Έχω δεχτεί bullying. Έχω φάει κάτι ξεφωνητά. Τότε ήταν το περιοδικό Λουλού και στο δημοτικό με φώναζαν Λουλού. Αν είχα μεγαλώσει σε ένα πιο αστικό περιβάλλον, δεν θα γινόταν. Κι όταν έγινα χορευτής με ξεφώνησε ένας γιατί τότε τα ξεφωνητά δεν ήταν, όπως τώρα που λένε ότι αυτός είναι gay. Έλεγαν για φρούτα κι άλλα.Δεν με πλήγωσε όλο αυτό, είχα μία εσωτερική δύναμη για αυτό που ήμουν χωρίς να ξέρω τι ήμουν. Γι΄αυτό δεν ήθελα να δίνω δικαιώματα για να με σέβονται»» ανέφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου. «Θυμάμαι σε έναν του την είχα δώσει στη μούρη, που με είχε ξεφωνήσει. Δεν το ανεχόμουν. Για αυτό δεν ήθελα ποτέ να δίνω δικαιώματα και να με σέβονται» σημείωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου συνέχισε με ιδιαίτερες εξομολογήσεις. «Απέρριψα έναν άνθρωπο στην Γερμανία που όσο με αγάπησε αυτός δεν με αγάπησε άλλος ποτέ. Έκανα ερωτικές εκτρώσεις επειδή φοβόμουν ότι θα καταστραφώ» είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA