Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την τραγουδίστρια, αλλά έκανε και το δικό σχόλιο για τον σάλο που προκλήθηκε με τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα. 

Διαβάστε ακόμη: Κλέλια Ρένεση - Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το μόνο που σας έφταιξε είναι η Μποφίλιου;»

 

«Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής, αλλά εγώ είμαι ευτυχής. Μου έδωσε η ζωή αυτή τη χαρά να δουλέψω με ένα κορίτσι τρομερά ιδιαίτερο και ικανό. Πέρα από τη φωνή της, η ερμηνευτική της γκάμα για μένα ήταν η αποκάλυψη», ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όταν ερωτήθηκε για παλαιότερη ανάρτησή του στο Facebook για τον Γιώργο Κιμούλη, ο ίδιος αρκέστηκε στο να απαντήσει πως «Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω, κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται».

Όσον αφορά δε τη συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου στην αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ας την αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα, που την κάνει και καλά τη δουλειά της. Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσσα, εντάξει, υπερβολές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA