Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάιλι Σάιρους έζησε τον τρόμο ενώ ήταν σε πτήση με προορισμό την Παραγουάη, καθώς το αεροπλάνο της χτυπήθκε από κεραυνό. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτειά της όταν ταξίδευε για την Παραγουάη.

Η Miley Cyrus ταξίδευε για Παραγουάη και το αεροπλάνο της έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα. Μάλιστα, όπως εξηγεί η Μάιλι Σάιρους στην ανάρτησή της, όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανάρτηση της Μάιλι Σάιρους

«Στους θαυμαστές μου και σε όλους όσους ανησυχούσαν αφού άκουσαν για την πτήση μου στην Ασουνσιόν, το αεροπλάνο μας βρέθηκε σε μια μεγάλη, απροσδόκητη καταιγίδα και χτυπήθηκε από κεραυνό. Το πλήρωμά μου, το συγκρότημα, οι φίλοι και η οικογένειά μου που ταξίδευαν όλοι μαζί μου είναι ασφαλείς μετά από την αναγκαστική προσγείωση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετάξουμε στην Παραγουάη. Σας αγαπώ», έγραψε η Μάιλι Σάιρους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cbb860UOQEP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA