Μενού
  • Α-
  • Α+

Με φρικτούς πόνους στην κοιλιά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μία 27χρονη τραγουδίστρια στη Βραζιλία, λόγω της άρνησής της να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της. Ο λόγος για την Viviane de Queiroz Pereira, γνωστή και ως Pocah στους σχεδόν 16 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, η οποία έφτασε στο νοσοκομείο με αδιανόητους πόνους λόγω «παγιδευμένων αερίων», όπως της είπαν οι γιατροί.

Οπως εξήγησε, η ταλαιπωρία της ξεκίνησε επειδή δεν ήθελε να αερίζεται μπροστά στον φίλο της, ενώ φέρεται επίσης να ακολούθησε τις συμβουλές από ένα βίντεο στο TikTok να αγνοήσει τους «πόνους στο στομάχι», που τελικά την οδήγησαν στο γιατρό με «συσσωρευμένα, παγιδευμένα αέρια», σύφμωνα με το complex.com

Αυτό συμβαίνει όταν το μεθάνιο δεν κινείται κανονικά στο έντερο, επιφέροντας «έντονο πόνο ή δυσφορία στην κοιλιά» και προκαλείται από συγκεκριμένα τρόφιμα και υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

https://www.instagram.com/reel/CbOxPssF8Fa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι γιατροί κατάφεραν να απαλλάξουν την Pereira από τα αποθέματα αερίων της. «Αυτό ήταν, παιδιά. Πήρα φάρμακα και είμαι καλά», ανέφερε η 27χρονη τραγουδίστρια, που προειδοποίησε τους φανς της να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

«Κορίτσια, μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στον δικό σας, γιατί αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να μην τον αφήνετε να κοιμηθεί επειδή δεν είστε καλά, να πηγαίνετε μαζί του στο νοσοκομείο και η διάγνωση να είναι "παγιδευμένα αέρια"», είπε η Pereira.

https://www.instagram.com/p/CZCnmNNu44b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA