Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ - μεταξύ άλλων - για την περίοδο που έχασε τον πατέρα του και έπεσε στο αλκοόλ. «Ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός και είχε χάσει τη συνείδησή του. Πριν φύγει από τη ζωή μού είπε ότι "κάναμε πολλά λάθη". Τον συγχωρώ», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Διαβάστε ακόμη: Ερρίκος Πετιλόν: «Έφτασα στον θάνατο δύο φορές - Ήμουν κλινικά νεκρός»

Μάλιστα, δε δίστασε να παραδεχτεί πως «Μπήκα και εγώ σε αυτή την αυτοκαταστροφή. Ίσως να δημιουργήθηκε η ανάγκη να το σωματοποιήσω, να το καταλάβω. Μετά το ταξίδι μου στην Κριμαία, όπου τον είδα και κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που θα μας αφήσει, έγινε αυτό. Προφανώς, είχαν συσσωρευτεί πολλά πράγματα, τα οποία δεν είχα επεξεργαστεί για πολύ καιρό. Απομονώθηκα, δεν ήμουν λειτουργικός, σταμάτησα τα πάντα. Έφτασα να είμαι 140 κιλά, ακινητοποιήθηκα».

«Όταν φτάνεις στον πάτο, έχεις μόνο να σηκωθείς μετά, τον κατάλαβα», εξήγησε ο Ιβάν Σβιτάιλο, λέγοντας πως δε σε στηρίζουν ούτε σε ανέχονται όλοι στις δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, ανέφερε πως η γυναίκα του στάθηκε στο πλευρό του. «Η σύζυγός μου, ευτυχώς, με στήριξε σε όλο αυτό. Ήταν πριν παντρευτούμε. Θα μπορούσε να έχει φύγει. Ήταν μια περίοδος που δεν ένιωθα χαρά για τίποτα, μία μόνιμη κούραση, δεν υπήρχε κανένα όνειρο και κανένας στόχος», δήλωσε ο ίδιος. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA