Μενού
  • Α-
  • Α+

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» και άλλες πολλές μεγάλες επιτυχίες της Αντζελας Δημητρίου, γεμάτες πάθος, δεν θα μπορούσαν να είχαν τραγουδηθεί με τόση συναισθηματική ερμηνεία χωρίς να έχει βιώσει και η ίδια την απογοήτευση! Και όμως, ακόμα και λαίδη του ελληνικού τραγουδιού έχει βιώσει την απόρριψη, αλλά και την απιστία από συντρόφους της που την πλήγωσαν και στιγμάτισαν τη ζωή της. 

Διαβάστε ακόμη: Μανώλης Λιδάκης: Δεν πάσχω από λευχαιμία

Η Αντζελα Δημητρίου άνοιξε την καρδιά της και μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις που άφησαν τα δικά τους σημάδια επάνω της. Στο παρακάτω απόσπασμα, η μεγάλη τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου αναφέρθηκε στους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της στο «Thema People» και αποκάλυψε την απιστία που στοίχισε περισσότερο...

Για το το χειρότερο πράγμα που έκανε σύντροφός της: «Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις, είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος, έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς».

Για το εάν η αποκάλυψη αφορά στον πρώην σύντροφό της Γιώργο Τρούπη: «Δεν θέλω να πω όνομα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δεν ήταν ωραίο πράγμα ούτε για το παιδί μου».

Για την ψυχολογική της κατάσταση μετά από αυτό: «Ημουν ζάλια. Επαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα ''αποκλείεται''. Εκανε περίεργες κινήσεις. Εφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Επαθα σοκ όταν συνέβη».

Για το πώς το διαχειρίστηκε: «Ξέσπασα. Εσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια, ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω να μιλώ όμως άλλο γι' αυτό. Μου κάνει κακό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA