Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα ο νεαρός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και μίλησε τόσο για τη δουλειά στην οποία συμμετέχει αλλά και για το ρατσισμο.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία κι όταν ήμουν πέντε χρονών ήρθαμε στο μαγευτικό Κιάτο Κορινθίας εκεί έμεινα μέχρι τα 18 μου. Ήρθε πρώτα ο μπαμπάς και μετά η μαμά, εγώ κι η αδερφή μου. Θυμάμαι τη μετάβαση, έχω αναμνήσεις από πολύ μικρός. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί. Ήξερα μόνο τη φράση ''τι είναι αυτό''. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά κι έμαθα πολύ γρήγορα τη γλώσσα. Μέσα σε δύο μήνες μπορούσα να συνεννοηθώ» τόνισε και στη συνέχεια αναφερόμενος και πάλι στο θέμα του ρατσισμού τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω και να συλλάβω πώς είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι. Κατά τύχη γεννήθηκες εδώ, στην Αμερική, οπουδήποτε».

Επιπλέον, αναφέρθηκα και στο πώς βρέθηκε στους «Συμπέθερους», στην Τζένη Καζάκου αλλά και στο πώς θα συμπεριφερόταν ο ίδιος αν του συνέβαινε αυτό που έχει συμβεί στον ήρωα που υποδύεται στη σειρά του Mega. Ο μάνατζέρ μου μού μίλησε για το κάστινγκ των Ρέππα Παπαθανασίου και πήγα. Μου είπαν και στο Skype και από κοντά ότι η προφορά μου πρέπει να είναι σπαστή και λέω ''ρε φίλε τόσα χρόνια κάνω αγώνα να μάθω καλά ελληνικά μην μου το χαλάς''. Αν μου συνέβαινε αυτό που συμβαίνει στον “Άλφρεντ” στη σειρά δεν θα το ανεχόμουν. Γνώρισα την Τζένη σαν Τζένη. τη γνώρισα σαν μονάδα χωρίς να ξέρω το οικογενειακό background. Δεν έχουμε μιλήσει για τη γιαγιά της, δεν ήθελα να είμαι ακόμα ένας που τη ρωτά για τη γιαγιά της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA