Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γουίλ Σμιθ αποτέλεσε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης της 94ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ, όχι γιατί κέρδισε το πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο, αλλά για το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ μετά το κακόγουστο αστείο που έκανε για τη σύζυγό του.

Ο Will Smith ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και στη συνέχεια πόζαρε χαμογελαστός με το Οσκαρ και την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμη: Γουίλ Σμίθ: Στη «δίνη του κυκλώνα» ο ηθοποιός – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κρις Ροκ

https://www.instagram.com/p/CbqmaY1p7Pz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα του μεγαλύτερου του γιου του Sheree Zampino μοιράστηκε στo Instagram της μια φωτογραφία με τον «πρωταγωνιστή» της 94ης τελετής των Όσκαρ. «Επική βραδιά: Συγχαρητήρια και πάλι. Όταν κερδίζει ένας, κερδίζουμε όλοι. Η οικογένεια πάνω από όλα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cbp3D-Ll62O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σημειωθεί ότι η Ζαμπίνο και ο Σμιθ ήταν παντρεμένοι από το 1992 έως και το 1995 και μαζί απέκτησαν τον Trey Smith ο οποίος σήμερα είναι 29 ετών. Μετά τον χωρισμό τους ο Σμιθ παντρεύτητκε την Τζέιντα Πίνκετ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον 23χρονο Jaden Smith και την 21χρονη Willow Smith.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA