Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Καρράς, το περασμένο Σάββατο, διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης επειδή ένιωσε αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν, σύμφωνα με το neakriti, διαπίστωσαν ότι έχει πρόβλημα στο στομάχι του, με αποτέλεσμα να του χορηγήσουν ορό και φαρμακευτική αγωγή. 

Διαβάστε ακόμηΓιώργος Περρής: «Είμαι gay, ανακουφισμένος και χαρούμενος»

Ωστόσο, ο Βασίλης Καρράς είχε εκφράσει την αντίθεσή του να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, επειδή δεν ήθελε να ακυρωθεί η εμφάνισή του στο κέντρο διασκέδασης. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον "κρεμάσω". Επίσης, δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», φέρεται να είπε ο Βασίλης Καρράς στους γιατρούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neakriti, ο λαϊκός τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του. Ο Βασίλης Καρράς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο την επόμενη μέρα και πήγε στη Θεσσαλονίκη για να τον εξετάσει ο γιατρός του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA