Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξέσπασε η Κλέλια Ρένεση μέσα από το προφίλ της στο Facebook μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας και τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού για Ρούλα Πισπιρίγκου και νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Κανένα έλεος για αυτήν»

«Δεν το χωράει ούτε ο νους, ούτε η καρδιά, ούτε ο πιο ανήσυχος νευρώνας που δεν κοιμάται αν δεν κατανοήσει τα πάντα... Τέτοια ύβρις απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο νόημα της ύπαρξης.. Τέτοια φρίκη δεν είναι χρήσιμη ούτε για αφύπνιση, ούτε για συναγερμό, ούτε για συμμόρφωση. Είναι μόνο για ουρλιαχτό.

Αυτός ο εφιάλτης είναι από άλλο κόσμο, καρδιά μου.. δεν είναι από τον δικό μας. Κοιμήσου.

Υγ. Οι φωτογραφίες των παιδιών στα σόσιαλ δεν βοηθούν. Ας τα αφήσουμε να πετάξουν μακριά. Έτσι κ αλλιώς έχουν εγκαταλείψει τις μορφές τους για πάντα», έγραψε η Κλέλια Ρένεση. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkleliarenesi.a%2Fposts%2F10222561241673992&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA