Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον Μπρους Γουίλις,, ακόμη ένας μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ, αποφασίζει να βάλει τέλος στην καριέρα του στην υποκριτική. Ο λόγος για τον Τζιμ Κάρεϊ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Access Hollywood και στην Kit Hoover αποκάλυψε πως νιώθει πλέον έτοιμος να αποσυρθεί από τον χώρο. 

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική

Πιο συγκεκριμένα, ο κωμικός ηθοποιός ανέφερε ότι «αποσύρομαι από την υποκριτική. Το λέω σοβαρά. Εξαρτάται. Εάν οι άγγελοι φέρουν ένα σενάριο που είναι γραμμένο με χρυσό μελάνι που θα μου πει ότι είναι πολύ σημαντικό να το δουν οι άνθρωποι, ίσως συνεχίσω. Αλλά τώρα κάνω διάλειμμα. Μου αρέσει πολύ η ήσυχη ζωή μου, το να βάζω μπογιά σε καμβά, η πνευματική ζωή μου. Νιώθω -και αυτό μπορεί να μην ξανακούσεις ποτέ κάποιον celebrity να το λέει- ότι έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά. Είμαι αρκετός».

Αν και μόλις 60 χρονών ο Τζιμ Κάρεϊ δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω του τα κινηματογραφικά σετ. Είναι ήρεμος και έχει σκεφτεί καλά την απόφασή του, όπως άφησε να εννοηθεί στη συνέντευξή του on camera. Θεωρείται μέχρι σήμερα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που πέρασαν από το Χόλιγουντ, έχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχές σε ταινίες όπως η Μάσκα, ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος, το Ναι σε όλα και πολλές ακόμη.

Τέλος, υπολογίζεται πως η περιουσία του φτάνει τα 180.000.000 δολάρια, επομένως έχει την οικονομική και χρονική άνεση να αναζητήσει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μακριά από τον κινηματογράφο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA