Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο σε insta story όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει α καπέλα παρέα με τη Σοφία Βόσσου. Οι δυο τους ερμηνεύουν το γνωστό «Φιλαράκι». Στα βίντεο που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου. Μάλιστα, στο πρώτο story έγραψε: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου».

Στο επόμενο έγραψε: «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».

Chart Show: Ξέφρενο πάρτι με θέμα τα 80’s

Αφιερωμένο στη θρυλική δεκαετία των 80's ήταν το Chart Show του Σαββάτου (2/4), στο οποίο έπαιξαν τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας. Με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, είχε - όπως κάθε φορά - απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, είχε όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα Σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show «φωτίστηκε» με τα πιο λαμπερά ονόματα (με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε την Έφη Αλεβίζου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA