Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκλόνισε με όσα αποκάλυψε για τον γιο της, που είναι παιδί ΑμεΑ, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τη μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η Νένα Χρονοπούλου γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να βλέπει ένας γονιός το παιδί του να χάνει το οξυγόνο του και τις σκηνές που διαδραματίζονται μέχρι να επανέλθει και μίλησε για όλα όσα έζησε όταν ο γιος της Χρήστος ήταν ακόμα βρέφος και αντιμετώπιζε αυτά τα προβλήματα.

Διαβάστε ακόμη: Νένα Χρονοπούλου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μπράβο, θα μείνεις στην Ιστορία ως η εθνική μας μέγαιρα»

Όπως είπε, ο γιος της ήρθε στη ζωή πρόωρα και από τη γέννησή του παρουσίασε άπνοιες και χρειάστηκε να μείνει στην εντατική για 5 μήνες, μια περίοδος που η Νένα Χρονοπούλου έμαθε τι θα πει οξύμετρο και τι πρέπει να προσέχει για να μην χάσει το παιδί της. Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν αποφασίστηκε ότι μπορεί να πάρει το παιδί στο σπίτι, ζήτησε από τους γιατρούς να την προετοιμάσουν, σε περίπτωση που πάθαινε άπνοια ο Χρήστος της, πώς θα έπρεπε να ενεργήσει.

«Πώς γίνεται να φεύγει μια μάνα από το νοσοκομείο με τόσες άπνοιες, με ένα παιδί που λέει δεν έχει κάνει το μεγάλο επεισόδιο και να το πηγαίνει σπίτι χωρίς βοήθεια; Πώς γίνεται; Δεν υπάρχει περίπτωση γιατρός να αφήσει παιδί με άπνοια, χωρίς να είναι σίγουρος ότι δεν νοσεί από κάτι. Άπνοια σημαίνει ότι δεν έχω οξυγόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Με δάκρυα στα μάτια, η Νένα Χρονοπούλου εξιστόρησε και το πρόσφατο περιστατικό που έζησε με τον γιο της, ο οποίος στις 13 Μαρτίου είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι και ο πόνος του έκοψε την ανάσα και την έκανε να γυρίσει 17 χρόνια πίσω.

«Παραλίγο να φύγει. Δεν θέλω να σας περιγράψω την κατάσταση, δεν ήμουν ψύχραιμη, ούτε τώρα είμαι. Γύρισα 17 χρόνια πίσω. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ το παιδί μου έτσι. Γλίστρησε κι έπεσε ξυστά στο τραπεζάκι της τηλεόρασης, ευτυχώς που έχουμε κάμερες και το είδαμε. Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν έπαιρνε με τίποτα, τον χτυπήσαμε, τον τσιμπήσαμε… Ευτυχώς οι άνθρωποι της εντατικής που μου είχαν δώσει τις κατευθύνσεις για τις πρώτες βοήθειες και το παιδί με ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ξαφνικά πήρε και ήρθε. Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος όταν χάνεις το παιδί σου. Ζούσα με την ανασφάλεια για το αν θα ζει ο Χρήστος το επόμενο λεπτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Νένα Χρονοπούλου είπε επίσης: «Μετά από αυτό, επειδή γύρισα 17 χρόνια πίσω, συνειδητοποίησα τι σημαίνει άπνοια, ήρθε πάλι στη ζωή μας η ταραχή της άπνοιας, όλη αυτή η αναστάτωση και η ανασφάλεια».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA