Μενού
  • Α-
  • Α+

Την παρέμβαση που έκανε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News», στο Mega σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Twitter η Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Έξαλλη η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου με Ευαγγελάτο: «Ντρέπομαι για εσάς»

Η Ελένη Λεγάτου ξέσπασε κατά παρουσιαστή, δημοσιογράφων και μάρτυρα: «Λέτε ανακρίβειες και ψέματα», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά κατά της μάρτυρα, αλλά και της δημοσιογράφου της εκπομπής Ελένης Ασημακοπούλου.

Σε ερώτηση του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα». Ταυτόχρονα, η Ελένη Λεγάτου επιτέθηκε και στον Νίκο Ευαγγελάτο στον οποίο είπε χαρακτηριστικά πως «ντρέπομαι για τα τόσα χρόνια που είστε ρεπόρτερ και λέτε τέτοια ψέματα».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ναταλία Γερμανού σχολίασε από την πλευρά της: «Η κυρία μάνα Ρούλας τώρα σε σόλο κρεσέντο βαράει πιατίνι Αννίτας και τσιρίζει στον Ευαγγελάτο και βρίζει τον Λαμπρόπουλο. Η υπεράσπιση της Ρούλας τώρα…», συνοδεύοντας την ανάρτησή της με αντίστοιχο meme. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA