Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το GNTM, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το GNTM και τις πόρτες που της άνοιξε και έκλεισε, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο δεν εξασκεί το μόντελινγκ, εξηγώντας και το λόγο για αυτό.

Διαβάστε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Οι αναρτήσεις μέσα από το νοσοκομείο

«Λόγω του ότι συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου, το οποίο απαιτεί για δυο - τρεις μέρες να είμαι με επίδεσμο και δεύτερον επειδή δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να ασκώ πίεση, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ασκήσω το μόντελινγκ αυτή τη στιγμή. Επειδή ήμουν, όμως, αρκετούς μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα μέσα στο σπίτι και έπιασε δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση για να μαζέψω τα ένσημα», είπε αρχικά η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Πρόσθεσε δε ότι: «Το GNTM μου άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Καλό μου έκανε το GNTM γιατί καταρχάς πήρα εμπειρία. Αν κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει τόσο εύκολα εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα, μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό. Αυτό δεν το λέω με καμία έπαρση, σε καμία περίπτωση».

Τέλος, η Μαρία Μιχαλοπούλου μίλησε για το αιμαγγείωμα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: 

«Η ζωή μου έχει ήδη αλλάξει. Θα αλλάξει αρκετά μόλις κάνω το χειρουργείο στο χέρι μου, αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Εγώ μπορεί να χτένιζα τα μακριά μου μαλλιά και αυτό μπορεί να πρηζόταν. Φοβάμαι ότι άμα πέσω και το γρατζουνήσω, θα πεθάνω. Μικρή πάθαινα κρίσεις πανικού από το χέρι, κάτι που το κατάλαβα πολύ αργότερα και λιποθυμούσα από το φόβο μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA