Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις παρενοχλήσεις που δέχτηκε στο παρελθόν και για τις δουλειές που έχασε στις αρχές της καριέρας της επειδή δεν ενέδωσε, μίλησε η Ελένη Φιλίνη στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά», η οποία θα προβληθεί από το Open την Πέμπτη (7/4).

Διαβάστε ακόμη: Χρύσα Ρώπα: «Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια - Αναζήτησα τις κοπέλες να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη»

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Ποιος είναι ρωινιάτικα» την Τετάρτη (6/4) η Ελένη Φιλίνη αναφέρει: 

«Έχω χάσει δουλειές, έχω χάσει αρκετά στα πρώτα μου βήματα και πόλεμο γιατί δεν είναι μόνο η σεξουαλική παρενόχληση, είναι πάρα πολλά. Δηλαδή μπορεί να σου πάρει ένας άλλος τη δουλειά γιατί έχει το μέσο που την έχεις κλείσει εσύ τη δουλειά, αλλά δεν έχεις την πιο πάνω γνωριμία. Έχω ζήσει πάρα πολλά τέτοια, όχι ένα και δύο.

Ήμουν στη Δραματική και με είχε επιλέξει για αυτήν την ηρωίδα κι ήμουν 19 χρονών. Πάμε μια μέρα να δούμε τα μέρη στην Καισαριανή όπου θα γίνονταν τα γυρίσματα και μου λέει ο διευθυντής παραγωγής που είχε την εξουσία εν ψυχρώ "Κοίτα να δεις αν δεν έρθεις μαζί μου, μη νομίζεις ότι θα κάνεις το ρόλο" γιατί σε εκείνη την ηλικία και τότε ήσουν παιδί. Κόλλησα, δεν σκέφτηκα να πάω στον σκηνοθέτη και φυσικά, έχασα το ρόλο. Αυτοί που μου έκαναν τα προβλήματα και τις παρενοχλήσεις ήταν εντελώς μέσα στην κουλτούρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA