Μενού
  • Α-
  • Α+

O γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ για το bullying που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια που μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και για τον σαφή διαχωρισμό που υπήρχε τότε ανάμεσα στους ηθοποιούς του θεάτρου και τους ηθοποιούς της τηλεόρασης όταν οι τηλεοπτικές σειρές αντιμετωπίζονταν με υποτιμητικό τρόπο.  

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός» - Το «σ' αγαπώ» στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Ήταν καθεστώς κάποτε οι ηθοποιοί του θεάτρου να σνομπάρουν τους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η τηλεόραση ήταν κάποτε κάτι δεύτερο, κάτι ευτελές, που δεν αρμόζει σε έναν ηθοποιό. Έλεγαν μάλιστα "μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα καείς". Ήταν καθεστώς αυτό. Εγώ μεγάλωσα σε μια γενιά που έχει δεχθεί αρκετό bullying μέχρι να μπορέσει να βρει το δρόμο της και να δει τι είναι καλό και τι όχι, τι πρέπει και τι όχι. Πολλοί δεν άντεξαν σε αυτή τη δουλειά. Άντεξαν όσοι αγαπούν πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, είχαν δυνατή προσωπικότητα και χαρακτήρα και μπόρεσαν και έβγαλαν άκρη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κόκλας.

Δεν έκρυψε δε πως «Έχω δει και δεχθεί χειρονομίες πάνω στη σκηνή και βία, αλλά ευτυχώς είναι εξαίρεση και αυτό το κάνει πέρα ο χώρος σιγά σιγά. Όλοι αυτοί για τους οποίους ακούστηκαν όλα αυτά, δεν υπάρχουν πια στον χώρο. Το σοβαρότερο είναι το bullying για το αν κάνεις για αυτή τη δουλειά και τι πρέπει να κάνεις για να είσαι σε αυτή τη δουλειά. Υπήρχε μια απόρριψη σε ό,τι είχε να κάνει με το ότι μπαίνω στο σπίτι του άλλου και όχι κάτι βαρύγδουπο και με τρελά μηνύματα από πίσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA