Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (6/4) ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη διπλή περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, την τηλεοπτική του επιστροφή στην Ελλάδα με τη σειρά «Μόλις χθες», αλλά και τη σχέση που έχει με τα τρία του αδέρφια, αναφέροντας ότι έζησε πολύ όμορφα παιδικά χρόνια και η σχέση με τους αδερφούς του είναι δυνατή.

Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτα Βλαντή: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο - Δε θα παντρευόμουν αν δεν ήταν ο Γιάννης»

Μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα δυο φορές κορονοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει! Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid. Πέρασα εκεί πέρα μια ίωση, μετά δεν είχα κάτι απλά κάπου λογικά το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα γρίπη».

«Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο. Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα τις πρώτες δυο τρεις μέρες, αλλά δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα. Ήθελα να το ξεπεράσω και να μην μπω στη διαδικασία αυτή. Γενικά εγώ παίζω λίγο με το μυαλό μου και όταν είμαι άρρωστος, λέω πως «όχι, είμαι καλά» και επιμένω. Το γυρίζω λίγο, σαν placebo» πρόσθεσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show.

Μιλώντας για τις προσωπικές του σχέσεις, ο Νίκος Πολυδερόπουλος δήλωσε πως θέλει να νιώθει ελεύθερος. «Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε τέλος την πίστη του στον Θεό και ότι το μέρος που αποτελεί το δικό του «καταφύγιο» ψυχής είναι το Άγιο Όρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA