Μενού
  • Α-
  • Α+

Δίχως να «μασήσει» τα λόγια της η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη μίλησε, στην εκπομπή «Ανοιχτά» του Open με την Αννίτα Πάνια, για το ελληνικό κίνημα #metoo και δεν έκρυψε πως πολλά από αυτά που αποκαλύφθηκαν ακούγονταν στον καλλιτεχνικό χώρο!

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν το γνώριζα. Είχα ακούσει και παλαιότερα για μια πάρα κουλτουριάρικη ποιοτική σχολή, πριν από εμάς, δραματική που το ξέρουμε όλοι στον χώρο… Είναι τα μυστικά του χώρου, ας πούμε. Ο δάσκαλος ήταν με πολλούς μαθητές του, εξανάγκαζε τα παιδιά και έχουμε ακούσει τέτοια πάρα πολλά. Μπορεί να ήταν πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί κάποιοι, αλλά για κάποια παιδιά είχαμε ακούσει ακόμα και για βιασμούς. Δηλαδή τα ακούσαμε αυτά, τα οποία βέβαια όλα έχουν σβηστεί. Μα τα ξέρουμε για διάφορους σκηνοθέτες και μιλάμε για αγόρια».

«Μιλάμε για μια μικρή μειονότητα στον χώρο του θεάτρου και με ενοχλεί γιατί χτυπήθηκε ο χώρος του θεάτρου τόσο και δεν κοιτάμε το γύρω» συμπλήρωσε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA