Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Avril Lavinge ετοιμάζεται για τον τρίτο γάμο της ζωή της. Η 37χρονη σήμερα τραγουδίστρια, παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον συνάδελφό της, Deryck Whibley, στα 22 της και χώρισε τρία αργότερα, ενώ σε ηλικία 29 ετών έκανε τον δεύτερο γάμο της με τον επίσης τραγουδιστή Chad Kroeger, ο οποίος κράτησε δύο χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: «Αν πάρω Όσκαρ, δεν θα το δεχτώ - Έχω διαφωνίες με την αμερικανική πολιτική»

Τώρα θα ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τραγουδιστή, Mod Sun, καθώς του είπε το μεγάλο «ναι» σε πρόταση γάμου που της έκανε στο Παρίσι. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον περασμένο Σεπτέμβρη στα MTV Awards, αν και είχαν γνωριστεί κάποιους μήνες νωρίτερα. 

https://www.instagram.com/p/CcDmeQXpeOr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως είχε πει η Avril Lavigne σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, «ήταν μια πολύ ρομαντική πρόταση. Ήμασταν στον Σηκουάνα, είχαμε έναν βιολιστή, λουλούδια και σαμπάνια. Έμοιαζε σαν να σταμάτησε ο χρόνος».

Ο Mod Sun, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dylan Smith, της έκανε πρόταση με ένα δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς, το οποίο είχε τη φράση «Hi Icon» χαραγμένη στο εσωτερικό του. Μια ατάκα που έχει το ζευγάρι ως inside joke, καθώς τη χρησιμοποιήσει ο τραγουδιστής όταν την πρωτοσυνάντησε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση της Avril Lavinge με την ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους στο Instagram ξεπέρασε σε χρόνο dt το 1 εκατομμύριο likes και συνεχίζει. Παράλληλα, ο Mod της σχολίασε πως «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Για πάντα άγγελέ μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA