Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ» χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής του, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με το χρόνο και απάντησε στο αν θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση.

Διαβάστε ακόμη: Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε την ηλικία της και τι αισθητική επέμβαση έχει κάνει

«Είμαι ένα προϊόν σωστών και λανθασμένων κινήσεων, απλά οι σωστές ήταν οι πιο πολλές. Ποτέ δεν είναι όλα μόνο ρόδινα. Νομίζω πάντως πως αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ίσως γιατί δεν το έλεγχα και δεν έφταιγα κιόλας. Έχω περάσει αρκετές δύσκολες φάσεις στη ζωή μου, αλλά αυτά τα δύο τελευταία χρόνια νομίζω έπιασα πάτο και αυτό θα θυμάμαι ως τη χειρότερή μου στιγμή», δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Σε ερώτηση εάν θα έκανε κάποια πλαστική επέμβαση ο γνωστός τραγουδιστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εάν το θελήσει. «Όποιος θέλει να φτιάξει κάτι πάνω του γιατί τον ενοχλεί, ας το φτιάξει. Αν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάτι πάνω μου, θα το σκεφτώ. Δεν είμαι ενάντια σε κάτι, για τους άντρες, πάντως, είναι λίγο πιο εύκολη η διαδικασία της γήρανσης», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA