Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Δήμητρα Στογιάννη, μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ το απόγευμα του Σαββάτου (9/4) για το πώς την άλλαξε η μητρότητα, τη σχέση με τα δύο παιδιά της, αλλά και για την αποβολή που είχε στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη: Κώστας Αποστολάκης: «Νομίζουν ότι μπορώ να αποκαλύψω τους λόγους για τους οποίους γύρισα στον Χριστό»

«Θέλαμε με τον σύζυγό μου παιδί σύντομα. Γενικότερα, όμως, ένιωσα ότι είναι κάτι άλλο. Δηλαδή, το είδα προσωπικά αυτό το παιδί, το είδα μοναδικά γιατί ήταν ένα παιδάκι, το οποίο δεν το γνώρισα ποτέ, έφυγε στον ουρανό και νιώθω ότι έχουμε ένα παιδάκι στον ουρανό. Έχουμε ένα τρίτο παιδάκι, δηλαδή το νιώθω αυτό μέσα μου», είπε η Δήμητρα Στογιάννη, αναφερόμενη με ένα διαφορετικό τρόπο στην αποβολή που είχε στο παρελθόν.

Στην ερώτηση πώς την άλλαξε η μητρότητα, η γνωστή ηθοποιός είπε πως «μου έφερε ωριμότητα. Ξεκίνησα να παίρνω πάνω μου τα πράγματα, να παίρνω πρωτοβουλίες απέναντι στη ζωή ακόμα και στην καθημερινότητα. Με έκανε πιο σοφή με έναν τρόπο και με ταπείνωσε. Μου έριξε τον εγωισμό μου. Δεν είμαι εγώ το κέντρο του κόσμου, είναι άλλοι». 

Τέλος, δεν έκρυψε πως δουλεύει πλέον λιγότερο για να μπορεί να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της. «Δεν δουλεύω όπως δούλευα. Δουλεύω πολύ λιγότερο και δεν κάνω ποτέ τηλεόραση μαζί με θέατρο. Κάνω πολύ λιγότερα πράγματα. Σκέφτομαι πάντα τι χρόνο και ποιες ώρες θα περνάω με τα παιδιά. Δε μου φτάνει απλά να τα βάζω για ύπνο», εξήγησε η Δήμητρα Στογιάννη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA