Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 30ή εβδομάδα μόδας στην Αθήνα ξεκίνησε και η Ιλάειρα Ζήση, η οποία θα συμμετέχει ως σχεδιάστρια μόδας, αποφάσισε να ανανεώσει το λουκ της και να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της. 

Διαβάστε ακόμη: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αμηχανία του Αριστομένη Γιαννόπουλου όταν ρωτήθηκε για τη νέα της σχέση

Έτσι, η Ιλάειρα Ζήση αποχαιρέτησε τις ξανθές μπούκλες και έβαψε τα μαλλιά της μωβ, ενώ ανέβασε φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram για να δείξει στους followers της το νέο λουκ της και ευχαρίστησε τον μέλλοντα σύζυγό της, Μαυρίκιο Μαυρικίου . 

«Έτοιμα τα μαλλιά μου για την @axdw_fashionweek αύριο. Ένα ιδιαίτερο χρώμα για να ταιριάζει με τα ρούχα που δημιούργησα @ilaeiracollection. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα. Όλα έχουν γίνει με τεράστια αγάπη. Αγάπη προς όλες τις γυναίκες. Εύχομαι όλοι να ζήσουν αυτό που βιώνω αυτήν την στιγμή. Συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Ευχαριστώ όσους θα είναι δίπλα μου αύριο. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να είναι όλα τέλεια αυτή τη μέρα και κάθε μέρα. Ευχαριστώ και τον άντρα μου, Μαυρίκιο Μαυρικίου που είναι δίπλα μου και πάντα στηρίζει της επιλογές μου. Hair by @zoi_zissi @zoes_hairstyle», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση. 

https://www.instagram.com/p/CcMxEVOoYkA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA