Μενού
  • Α-
  • Α+

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Κυριακής (10/4) για τον Μιγκέλ Εράν, τον ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Rio στο Casa de Papel. Το σπίτι του στην πόλη Άβιλα της Ισπανίας καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από φωτιά που ξέσπασε ξαφνικά, ενώ ο ίδιος αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του, προκειμένου να σωθεί από τις φλόγες, που έκαιγαν τα πάντα με μανία.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Στην καραντίνα ζήτησα βοήθεια, πήγα σε ψυχίατρο»

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει «δεν μπορώ να το πιστέψω», καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές. Αν και οι πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο, δεν πρόλαβε να σώσει και πολλά. Όπως αποκάλυψε Μιγκέλ Εράν, το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού παραδόθηκε στις φλόγες, οι οποίες άφησαν πίσω τους μόνο στάχτη.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2660151.html

Το ταβάνι στην κουζίνα και στο σαλόνι έπεσε, ενώ όλα τα αντικείμενα και τα έπιπλα που βρίσκονταν εκεί καταστράφηκαν. «Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Άβιλα και την ασφάλεια της πόλης μου. Οι απώλειες ήταν υλικές», έγραψε στο Instagram o «Rio» και πρόσθεσε: «Η φωτιά με έπιασε στον ύπνο και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA