Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μανώλης Γκίνης βρέθηκε καλεσμένος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show». Ο μικρός Άγγελος από «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», με το τεράστιο ταλέντο, μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, την εμπειρία του στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου» και αποκάλυψε τι του έκανε εντύπωση στην περιοδεία στη Θεσσαλονίκη. «Η υποκριτική μου αρέσει πολύ. Σκέφτομαι να το ακολουθήσω για χόμπι. Εγώ θέλω να γίνω κτηνίατρος. Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω πατίνι, ποδήλατο και καμιά φορά επιτραπέζια παιχνίδια», είπε ο Μανώλης Γκίνης.

Για την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, με την παράσταση «Εκτός Ελέγχου», σημείωσε: «Με τον Σωτήρη Καλυβάτση καθόμαστε στα παρασκήνια και οι άλλοι παίζουν μέγα και εμείς γελάμε από πίσω. Τον Αρκά τον γνώριζα, έχω διαβάσει κάποια βιβλία, και τώρα πήρα και άλλα. Γελάω πολύ με τα αστεία του». Παράλληλα, αποκάλυψε πως αυτό που θα κρατήσει από αυτό το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη, είναι τα σουβλάκια που έφαγε μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της πόλης.

Τέλος, για τον ρόλο του Άγγελου στη σειρά,« Τα Καλύτερά μας χρόνια», ανέφερε: «Τα γυρίσματά μου στη σειρά έχουν ελαττωθεί για πλέον έχω αντικατασταθεί από μεγαλύτερο παιδί, απλά πηγαίνω για flashback. Όταν με βλέπω στην τηλεόραση μου φαίνομαι εντάξει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA