Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου, αφού η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram

Πρόκειται για το τρίτο παιδί για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έχει αποκτήσει  τη Σοφία Καρβέλα από το γάμο του με την Άννα Βίσση και τον 14χρονο Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια, ενώ για την Έλενα Φερεντίνου είναι το πρώτο της παιδί

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια, κρατώντας χαμηλούς τόνους αν και κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει κάποιες κοινές φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά αφού η 32χρονη Έλενα Φερεντίνου ανήκει στην Panik Records και το 2019 ο Νίκος Καρβέλας της είχε γράψει τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

Στο τραγούδι περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

Η Έλενα Φερεντίνου έχει ξεχωρίσει από τις - κατά καιρούς - live εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές, αλλά και φεστιβάλ, όπως στο αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» που πραγματοποιήθηκε το 2019 για το μεγάλο συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Πρέσπεια 2019».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA