Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τρίτη μέρα της 30ής εβδομάδας μόδας της Αθήνας βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ερωτήθηκε τόσο για το Κάτι Ξαναψήνεται στον ΣΚΑΪ όσο και για τα προσωπικά της, αλλά κάπου εκεί οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων έφεραν την παρουσιάστρια σε μάλλον αμήχανη θέση. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει ως «Ελλάδα» του Ντελακρουά για εξώφυλλο περιοδικού

Όσον αφορά το «Κάτι ξαναψήνεται», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε ότι «Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες. Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10 - 12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο σόου ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δύο πράγματα, έχουμε και ταξίδια εκτός έδρας, στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος όσο με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Γίνονται αλλαγές. Τώρα μεταφερθήκαμε μια ώρα μετά. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα ακόμα και με την αλλαγή της ώρας. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου».

Στη συνέχεια, όμως, όταν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων πήγαν στα προσωπικά της, η ίδια ήρθε σε μάλλον αμήχανη θέση παρά το γεγονός ότι προσπάθησε το κρύψει με χαμόγελο. Αρχικά οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν εάν της μένει ελεύθερος χρόνος με εκείνη να λέει με χιούμορ πως βοηθάει το γεγονός ότι συζεί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για να τον βλέπει, ενώ σε ερώτηση εάν έχουν αποφασίσει να παντρευτούν.

«Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά», απάντησε εκείνη. 

Όταν ρωτήθηκε, όμως, δύο φορές για το θέμα παιδί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - αν και παρέμεινε χαμογελαστή - ήταν φανερά αμήχανη και είπε χαρακτηριστικά πως «Παιδιά, αυτά δεν συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν, να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA