Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ντεμπούτο της Πάμελα Αντεστον στο Μπρόντγουεϊ για το μιούζικαλ «Chicago» ήταν από μόνο του ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της ημέρας στις ΗΠΑ! Ομως η εμφάνιση της Αμερικανίδας ηθοποιού ήταν τέτοια που γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που έσπευσε να παρακολουθήσει την παράσταση. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν στο τέλος, εάν η πρώην σεξοβόμβα του Baywatch, είναι σήμερα 54 ετών, καθώς ο χορός της θύμισε... έφηβη! Το βράδυ της Τρίτης, η Αμερικανίδα σταρ έβγαλε όλο το ταλέντο, την αυτοπεποίθηση και τη θέλησή της και κατέκτησε τον σεβασμό ακόμη και των πιο δύσπιστων θεατών.

Διαβάστε ακόμη: Η Maisie Williams άφησε πίσω το Game of Thrones: «Όταν έγινα γυναίκα, άρχισα να μισώ την Άρια Σταρκ»

Υποδυόμενη τη Ρόξι Χαρτ, η Αντερσον ενθουσίασε το κοινό που παρακολούθησε την παράσταση, το οποίο την αποθέωσε με χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού. Το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών έκανε το θέατρο να σείεται, ενώ ήταν και η μόνη από το καστ των ηθοποιών που παρέλαβε λουλούδια από το πλήθος. Το «παρών» έδωσαν και οι γιοι της Άντερσον, Ντίλαν Τζάγκερ Λι και Μπράντον Τόμας Λι, οι οποίοι φόρεσαν τα καλά τους και υποστήριξαν τη μητέρα τους σε αυτό το νέο της ξεκίνημα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Μπορεί να μην έχει τις καλύτερες φωνητικές ικανότητες, αλλά σύμφωνα με αρθρογράφο της New York Post «κανείς δεν πάει να δει το Chicago, περιμένοντας να ακούσει την Αντέλ, στάθηκε με αξιοπρέπεια». Η Άντερσον τραγούδησε σόλο τα «Funny Honey», «Roxie» και «Me and My Baby» πατώντας καλά στις νότες, ενώ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το ύφος της θύμισε αρκετά τη Μέριλιν Μονρόε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η ηθοποιός μέσα σ’ όλα χάρισε και αρκετές χιουμοριστικές στιγμές, όπου το επέτρεπε η βραδιά, ενώ όπως αναφέρουν όσοι παρακολούθησαν την παράσταση, η μεγαλύτερη αποθέωσή της ήρθε στο τέλος της δεύτερης Πράξης με τον λαμπερό χορό «Hot Honey Rag». Όλα δείχνουν ότι, μετά την αυτοβιογραφική σειρά στο Netflix, η Πάμελα Άντερσον επανήλθε με ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στο Μπρόντγουεϊ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Υπενθυμίζεται, ότι η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει για το μιούζικαλ:  «Ήμουν πάντα μεγάλη θαυμάστρια του έργου του Μπομπ Φόσι και της Γκουέν Βέρντον. Το να υποδυθώ τη Ρόξι Χάρτ, είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε, μια γλυκιά απόδραση για μένα. Δεν μπορείς να χορεύεις, να τραγουδάς και να σκέφτεσαι ταυτόχρονα. Υπάρχει μια ελευθερία, μια μοναδική χαρά στο να ξέρεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το έργο».

Το... στόρι του Chicago

Το μιούζικαλ βασίζεται στην ιστορία μιας νοικοκυράς του 1920, Μπέουλα Μέιν Ανάν, που ενώ ήταν παντρεμένη, γνώρισε στο καθαριστήριο έναν άντρα, με τον οποίο σύναψε μία παράνομη ερωτική σχέση. Μετά από έναν έντονο καυγά με τον εραστή της, η 24χρονη γυναίκα πρόλαβε να αρπάξει ένα όπλο που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα και τον σκότωσε. Για 4 ώρες, κοιτούσε το άψυχο σώμα του, πίνοντας κοκτέιλ και ακούγοντας φόξτροτ. Αργότερα αποφάσισε να καλέσει τον σύζυγό της και να του εξομολογηθεί ότι σκότωσε τον άνδρα, επειδή προσπάθησε να τη βιάσει. Η Ανάν άλλαξε πολλές φορές αργότερα την κατάθεσή της, σε μία ιστορία που παρουσιάζει μέχρι σήμερα, τεράστιο ενδιαφέρον.

Τη Ρόξι Χαρτ, έχουν υποδυθεί κορυφαίες ηθοποιοί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των οποίων, οι Μέλανι Γκρίφιθ, Κρίστι Μπρίνκλεϊ, Μπρουκ Σιλντς και Άσλι Σίμπσον Ρος, ενώ η Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική μεταφορά του 2002 ως Ρόξι, δίπλα στην Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, η οποία υποδύθηκε τη Βέλμα Κέλι. H ταινία «Chicago» κυκλοφόρησε το 2002 σε σκηνοθεσία Ρομπ Μάρσαλ και πρωταγωνιστές τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και Ρίτσαρντ Γκιρ. Το φιλμ κέρδισε 6 Όσκαρ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA